Kom kyllingelår, hvidløg, ingefær og chili i gryden. Kom vand i så det dækker kødet, og kog kyllingelårene møre i vandet. Det tager 35 – 40 min. Tag dem op, pluk kødet fra benene og kassér ben og skind. Sigt suppen og gem den til senere.
Skræl gulerødderne og skær dem i strimler. Snit forårsløg i tynde skiver på skrå.
Kom suppen fra kogningen af kyllingelårene i en gryde, suppler med mere hønsebouillon og bring det til kogepunktet. Tilsæt nudler og kog dem efter anvisningen på emballagen.
2 min før nudlerne er færdige tilsættes gulerødder, forårsløg, ingefær, chili og kyllingekød. Kog suppen igennem og servér den med koriander. Krydr evt. med soja og limesaft.
Servér kyllingesuppen varm og sæt evt. ekstra soja og lime på bordet, så kan man selv krydre mere, hvis man har lyst.