Tarteletter med portobellosvampe, asparges og purløg


INGREDIENSER

  • 250 g portobellosvampe
  • 400 g grønne asparges
  • 2,25 spsk Naturli’ Smørbar plantemagarine
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 stk grønsagsbouillonterning
  • 1 spsk kogende vand
  • 2 dl Naturli’ Soya Cuisine Naturli’ Soya Cuisine
  • 2 dl Naturli’ Soyadrik uden sukker
  • 1 potte frisk purløg
  • 0,25 tsk salt
  • 0,25 tsk peber
  • 10 stk tarteletter

SÅDAN GØR DU

  • Skyl de grønne asparges i vand, knæk det nederste seje stykke af (der hvor de naturligt knækker, når de bøjes), skær dem skråt i ca. 1½ cm brede stykker, kog dem i 2-3 minutter og dræn dem i en sigte
  • Rens svampene og skær dem ud i grove tern og steg dem ca. 5 minutter ved mellemhøj varme i ¼ spsk Naturli’ Smørbar, til det meste af væden er fordampet – stil til side
  • Skyl purløget, klip det fint og stil det til side
  • Rør bouillon op i 1 spsk kogende vand og stil til side
  • Smelt de resterende 2 spsk Naturli’ Smørbar i en gryde ved jævn varme og drys melet i under omrøring
  • Spæd meljævningen op med bouillon, Naturli’ Soya Cuisine og Naturli’ Soyadrik og gør under opvarmning, til en tyk og cremet sauce opnås
  • Tilsæt stegte svampe, asparges og halvdelen af purløget og varm blandingen op ved jævn varme
  • Smag til med salt og peber og server i lunede tarteletskaller drysset med resten af purløget