Chicken Fajitas


Kyllingefajitas

1 kg udbenede kyllingebryster uden skind, skåret i halve

125 ml vegetabilsk olie

60 ml limesaft, friskpresset

1 lille løg, skåret i tynde skiver

4 fed hvidløg, mast med en tung kniv, så hakket fint

2-3 friske jalapeño chilipebre med kerner, finthakkede

1 tsk hakket, frisk oregano

3 tsk hakket, frisk koriander

1/2 tsk salt

hvedetortillas

Bland alle ingredienserne i en lav glas- eller kera- mikskål. Lad kyllingen trække i marinaden i køle- skabet i 4 timer eller natten over.

Byg et bål af trækul eller træ. Når kullene er dækket med hvid aske, grillsteges kyllingebrystet, indtil der løber klar saft fra kødet, når det stikkes med en kniv. Skær i tynde skiver på tværs af kødet eller i tynde strimler. Læg kyllingestykker på de varme hvedetortillas, tilsæt salsa eller guacamole efter eget valg og rul pandekagen sammen. Serveres med grillede halve rødløg, stykker af ristede grønne chilier, salsa, guacamole, stærk dressing og cremefraiche. (4 til 6 portioner)