Tak til Vanløse Blues
Ingredienser
- 1 løg, fint hakket
- 1 hvidløg, fint revet
- 1 pose wok mix, fra frost
- 2 spsk. rød karry
- 1 liter grøntsagsboullion, kogende
- 2 tsk. flagesalt
- 1 pakke nudler
- 1 dåse kokosmælk, den fede del
Til servering:
- Koriander
- Ristede og saltede cashewnødder
Fremgangsmåde
- Varm en gryde op til medium varme.
- Tilsæt kokosolie, lad det smelte og steg løget heri et par minutter.
- Tilsæt hvidløg og rød karry og vend det rundt.
- Tilsæt wok mix grøntsagerne, vend det grundigt sammen og hæld den kogende bouillon på.
- Tilsæt salt, nudlerne, bring det i kog og lad det koge i 4 minutter.
- Vend tilsidst den fede del fra en dåse kokosmælk i og smag til med salt.
- Server retten med koriander og ristede saltede cashewnødder.