One pot rød karry nudler


Tak til Vanløse Blues

Ingredienser

  • 1 løg, fint hakket
  • 1 hvidløg, fint revet
  • 1 pose wok mix, fra frost
  • 2 spsk. rød karry
  • 1 liter grøntsagsboullion, kogende
  • 2 tsk. flagesalt
  • 1 pakke nudler
  • 1 dåse kokosmælk, den fede del

Til servering:

  • Koriander
  • Ristede og saltede cashewnødder

Fremgangsmåde

  1. Varm en gryde op til medium varme.
  2. Tilsæt kokosolie, lad det smelte og steg løget heri et par minutter.
  3. Tilsæt hvidløg og rød karry og vend det rundt.
  4. Tilsæt wok mix grøntsagerne, vend det grundigt sammen og hæld den kogende bouillon på.
  5. Tilsæt salt, nudlerne, bring det i kog og lad det koge i 4 minutter.
  6. Vend tilsidst den fede del fra en dåse kokosmælk i og smag til med salt.
  7. Server retten med koriander og ristede saltede cashewnødder.