INGREDIENSER
- 250 g portobellosvampe
- 400 g grønne asparges
- 2,25 spsk Naturli’ Smørbar plantemagarine
- 2 spsk hvedemel
- 1 stk grønsagsbouillonterning
- 1 spsk kogende vand
- 2 dl Naturli’ Soya Cuisine Naturli’ Soya Cuisine
- 2 dl Naturli’ Soyadrik uden sukker
- 1 potte frisk purløg
- 0,25 tsk salt
- 0,25 tsk peber
- 10 stk tarteletter
SÅDAN GØR DU
- Skyl de grønne asparges i vand, knæk det nederste seje stykke af (der hvor de naturligt knækker, når de bøjes), skær dem skråt i ca. 1½ cm brede stykker, kog dem i 2-3 minutter og dræn dem i en sigte
- Rens svampene og skær dem ud i grove tern og steg dem ca. 5 minutter ved mellemhøj varme i ¼ spsk Naturli’ Smørbar, til det meste af væden er fordampet – stil til side
- Skyl purløget, klip det fint og stil det til side
- Rør bouillon op i 1 spsk kogende vand og stil til side
- Smelt de resterende 2 spsk Naturli’ Smørbar i en gryde ved jævn varme og drys melet i under omrøring
- Spæd meljævningen op med bouillon, Naturli’ Soya Cuisine og Naturli’ Soyadrik og gør under opvarmning, til en tyk og cremet sauce opnås
- Tilsæt stegte svampe, asparges og halvdelen af purløget og varm blandingen op ved jævn varme
- Smag til med salt og peber og server i lunede tarteletskaller drysset med resten af purløget