Marry Me Chicken


4 personer

Ingredienser

  • 4 kyllingebryst
  • 30 g hvedemel
  • 2 løg, finthakket
  • 4 fed hvidløg, fintrevet
  • 75 g soltørrede tomater i olie, finthakket
  • 2 tsk tørret oregano
  • 1 tsk tørret timian
  • 0,50 tsk tørret rosmarin
  • 2 dl hønsebouillon
  • 2,50 dl piskefløde
  • 15 g koncentreret tomatpuré
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 100 g parmesan, fintrevet
  • 2 spsk olivenolie
  • 10 g smør
  • salt
  • sort peber, friskkværnet

Fremgangsmåde

  • Dup kyllingekødet med køkkenrulle og vend kødet i en blanding af hvedemel salt og peber, så det er godt dækket på alle sider.
  • Varm en sauterpande op med olie. Kom smør på og lad det bruse af. Steg derefter kyllingen i 2 minutter på begge sider ved middelhøj varme til kyllingekødet har fået en flot farve og stegeskorpe. Tag kyllingen fra og lad den hvile på en tallerken et øjeblik.
  • Kom soltørrede tomater i olie, løg og hvidløg på den sammen pande og sauter i et par minutter ved middelvarme, til løgene er bløde og klare. Tilsæt oregano, timian, rosmarin, hønseboullion, piskefløde og tomatpuré på panden og rør det godt sammen.
  • Kom kyllingekødet tilbage på panden og lad saucen simre i 10-15 minutter til kødet er gennemstegt. Kog imens pastaen.
  • Rør parmesan og basilikumblade i saucen og smag derefter flødesaucen godt til med salt og friskkværnet peber.
  • Server kyllingen i den lækre flødesauce med friskkogt pasta.